2009. június 25., csütörtök

Foggumizás

Nem, nem tévedés a cím, tegnaptól ugyanis újabb kihívás vár rám. A fogszabályozómra elöl gumikat kell raknom, hogy húzzák össze a rést, ami a két fogsorom között van.

Elvileg csak kajáláskor vehetem le, utána fogmosás és vissza kell rakni. Még éjszaka is fent kell lennie, ha gyorsabb eredményt szeretnék látni. Mivel az idő szorít, meg persze minél előbb szeretnék túllenni ezen a procedúrán, nyilván hordani fogom.

Annyira nem lenne gond ez az egész, de a doki “jó fej” volt és piros gumikat adott. Az átlátszó vagy a fehér túl kézenfekvő lett volna, na jó, lehet nem volt neki épp raktáron. De mit tehetek, nem tudok most így hirtelen átlátszó foggumikat szerezni, ezt kell viselnem.

Vicces amikor az ember ásítani próbál és rájön, hogy nem tud, mert össze vannak gumizva a fogai. A diétázást is kiválóan elősegíti, biztos, hogy nem fogok nassolni, mert túl sok lenne vele a macera, ezért inkább kihagyom.

Mindezt a nyár végéig kell majd gyakorolnom, úgy hogy teljes felszerelésben fogok majd július végén hazamenni és ijesztgethetem vele az embereket. Talán annyira nem is rémisztő, döntsétek el Ti.

íme közelebbről